office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366               

Šta uraditi kada imate veliki izbor visokoškolskih ustanova i ne možete da se odlučite?

Kada završite srednju školu, pred vama su brojni izazovi. Da li da se okrenete poslu, zasnivanju porodice, odlasku u inostranstvo ili studiranju na domaćim visokoškolskim ustanovama? Kojim putem da krenete? Odgovor je da, koji god put da izaberete, nemojte stati na njemu i prođite ga do kraja. Ako želite da se izgradite kao ličnost, sazrite i poboljšate svoj status u društvu, tada je više i visoko obrazovanje rešenje za vas. Korak po korak, napredovaćete na društvenoj lestvici i uspeti da napravite uspešnu karijeru.

Visoka škola modernog biznisa vam omogućava da studirate prema modelima sličnim onima u inostranstvu pa vam je tako lakše i brže omogućeno da dođete do diplome koja će vam doneti prestiž i u svetu. Ukoliko kasnije planirate da radite u inostranstvu, MBS će vam takođe pomoći u toj zamisli i dati vam vetar u leđa, jer nudimo savremena, moderna i drugačija znanja od konkurencije. MBS prati karijere svojih studenata i po završetku njihovih studija omogućava im da sarađuju međusobno, povezujući bivše, sadašnje i buduće studente u integrisanu mrežu, koja im može doneti višestruke koristi.

Ukoliko odlučite da zasnivate porodicu i počnete da radite, za napredovanje u karijeri će vam neosporno biti potrebna podrška neke od viših ili visokoškolskih institucija. Zbog toga MBS nudi kurseve i seminare, koji su besplatni, a omogućavaju vam da se usavršavate iako ste u radnom odnosu. MBS nudi uvek različite pakete usluga, koji vam mogu omogućiti da, čak i ukoliko se predomislite na svom putu koji ste započeli posle srednje škole, nastavite putem obrazovanja, samoizgrađivanja i samoaktualizacije. Na taj put se uvek možete vratiti i dovršiti započet posao, kao što je obrazovni proces. MBS vam može olakšati da proces zaokružite na zanimljiv, moderan i zaista nesvakidašnji način, zavisi od toga kakav paket naših obrazovnih usluga odaberete.

Za svakoga se može naći najbolje moguće rešenje, možete se upisati na bilo koju godinu osnovnih studija i tako nastaviti obrazovanje koje ste započeli, možete se usavršavati na master programima, a možete pohađati i naše seminare i kurseve, koji vam mogu doneti niz praktičnih znanja.

Putevi su brojni, izbora je mnogo, ali MBS je tu da vam pruži dokaze da ste napravili pravi izbor ukoliko se odlučite za Visoku školu modernog biznisa. Neki od dokaza su upravo naše veze sa svetom, kontakti, saradnja sa privredom, centar za upravljanje projektima, a o svemu ovome vas obaveštavamo na lagan i razumljiv način i trudimo se da vam budemo što bliži, uvek dostupni i pružimo visok kvalitet usluge koja je pre svega prilagođena vama i vašim afinitetima, potrebama i putu koji ste zamislili i zacrtali.

Nikada ne odustajte od puta znanja i obrazovanja, jer to je put koji vodi ka uspehu! Srećno!

Doc. dr Milica Jakšić