II kolokvijum iz predmeta Principi menadžmenta
18.12.2017.
Održan seminar pod nazivom: „Angažovani nastavnik – savremena didaktička rešenja sticanja kompetencija u stručnom obrazovanju“
19.12.2017.

Uspešno završen seminar „Kako da preduzetnici smanje svoje poreske dažbine“

U subotu, 16. decembra 2017. godine, u moderno opremljenim učionicama Visoke škole modernog biznisa, u samom centru grada, završen je seminar „Kako da preduzetnici smanje svoje mesečne poreske dažbine“. Seminar se održavao svakesubote, od 25. novembra do 16. decembra kada su polaznicima dodeljeni sertifikati.

Polaznici seminara su naučili kako da izračunaju da li je za preduzetnika povoljnije da bude paušalno oporezovan ili da vodi poslovne knjige, kako da samostalno registruju pravno lice u APR-u, popune registracionu prijavu bez greške, poštujući sva pravila u vezi sa ispravnim formulisanjem poslovnog imena i sa odabirom šifre pretežne delatnosti od koje imaju najviše koristi.

Polaznici su sa seminara otišli sa znanjem kako da iskoriste sva svoja prava kako bi poreske dažbine sveli na minimum, a da pri tome ne izađu iz zakonskih okvira. Ono što je najvažnije, polaznicima je tokom seminara postala interesantna poreska materija, koju su u prošlosti izbegavali, jer je predavač materiju prezentovao na način koji je drugačiji od uobičajenog.

Prenosimo Vam neke od utisaka polaznika seminara:

“Odličan seminar! Nisam mogla da verujem da poresko računovodstvo može da bude ovako zanimljivo!” M.T.

“Iako sam imala neko predznanje o porezima, puno sam naučila tokom seminara kroz praktične primere.” T.Z.

“Bukvalno sam uživala u svakom času! Odličan predavač!” M.A.