office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Uspešno predstavljena knjiga o Patrijarhu Pavlu

Prevod knjige autora Đorđa Randelja, pod nazivom Patrijarh Pavle – Svetac kojeg smo poznavali, na engleski jezik ugledala je svetlost dana i zvanično je predstavljena zainteresovanoj čitalačkoj publici 16. maja 2018. godine u svečanom ambijentu sale Hotela Moskva.

Promociji ove knjige prisustvovao je veliki broj poštovalaca lika i dela Patrijarha Pavla, koji su sa uživanjem slušali izlaganja govornika o knjizi, njenom sadržaju i autoru, kao i o anegdotama koje su proizašle iz susreta govornika sa Patrijarhom Pavlom.

Ovom prilikom o knjizi su govorili Matija Bećković, Vida Ognjenović, autor knjige Đorđe Randelj, kao i predstavnici izdavača, Upravnog odbora Patrijaršije Srpske pravoslavne Crkve i Visoke škole modernog biznisa.

Nakon promocije, slušaoci su imali priliku da razgovaraju sa autorom i drugim gostima i na taj način se još bolje upoznaju sa samim delom.

Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali ovoj promociji i na taj način pokazali da dobrota i vrline koje su krasile Patrijarha Pavla nastavljaju da sijaju nesmanjenom jačinom.