office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Uspešni studenti – Studije kao sastavni deo uspeha

Nemanja Ilić, rukometaš francuskog Tuluza i srpske reprezentacija, sa ponosom ističe da je uspešno završio MBS i da pored brojnih obaveza prema klubu i reprezentaciji razmišlja i o masteru. Njegov mlađi brat, Vanja Ilić, reprezentativac takođe je naš student.

-Kada sam saznao da RK Partizan u kome sam tada igrao ima saradnju sa MBS, odlucio sam se za MBS. Postojao je poseban program i pristup prema sportistima, dosta fleksibilnosti i razumevanja, koji su za nas neophodni kako bismo uskladili svakodnevne sportske obaveze, utakmice i obaveze prema fakultetu. S obzirom na to da sam zadovoljan kako su osnovne studije protekle, razmišljam da nastavim usavršavanje na MBS-u.

Koja oblast Vam je privukla posebnu pažnju?

-Jedna od najinteresantnijih oblasti je strategijski menadzment, jer daje opštu sliku o preduzeću i objajšnjava pravac razvijanja kompanije. S obzirom na to da sporstka karijera ne traje dugo, želeo sam da steknem biznis obrazovanje kako bih imao što više mogućnosti po završetku karijere.

Da li ste odlučili čime će te se baviti kada završite karijeru?

-Nisam jos precizno odlučio čime bih se bavio posle karijere, još mi je ostalo vremena da igram, ali sam polako počeo da mislim i o tom delu života. Voleo bih da počnem sopstveni biznis najverovatnije u uslužnoj delatnosti, jer volim sport i razmišljam u tom pravcu.

Leave a Reply