Svečana dodela diploma
20.12.2017.
Šta povezuje Coca-Colu i Deda Mraza!?
28.12.2017.

Svečana dodela diploma osnovnih i master akademskih studija

21.12.2017. godine.

Na veliko zadovoljstvo okupljenih prijatelja, članova porodica, ali što je najvažnije, samih studenata osnovnih i master studija na Visokoj školi modernog biznisa u Beogradu, održana je svečanost povodom uručenja diploma.

Svečanost je održana u sali Visoke škole modernog biznisa. Diplome je studentima predao profesor Aleksandar Dejanović, koji je tom prilikom održao i kratak uvodni govor. Profesor Dejanović je poželeo budućim uspešnim poslovnim ljudima da stečena znanja primene na najbolji mogući način, kao i da su studiranjem na akademskim studijama na Visokoj školi modernog biznisa odabrali pravi put za dalji razvoj karijere.

Prisutni profesori i predstavnici Visoke škole modernog biznisa poručili su novoj generaciji diplomiranih studenata da žele da se održi kontinuitet ostvarenih kontakata, koji su prvi i osnovni izvor verodostojnih informacija i najbolji promoteri posvećenosti i kvaliteta u obrazovanju koje donosi Visoka škola modernog biznisa iz Beograda.

Marketing služba MBS-a priredila je prikladne poklone za diplomirane studente koji su im uručeni tokom ceremonije dodele diploma.

Svim diplomiranim kolegama, još jednom, želimo uspeh u budućem radu kao i stalnu težnju da ostanu na vrhu i donose prave izbore, kakva je bila i odluka da studiraju na Visokoj školi modernog biznisa.