Obrazovanje na vaterpolo način
22.11.2017.
Prikriveno oglašavanje ili product placement
28.11.2017.

Studentska praksa

Studenti Visoke škole modernog biznisa MBS imali su priliku da odrade svoju praksu u VK „Crvena zvezda“.  Predsednik kluba Viktor Jelenić, proslavljeni bivši reprezentativac bio je odličan domaćin našim studentima, kao i mlada uzdanica Zvezde i srpskog vatrepola Veljko Tankosić, koji je takođe naš student. Objasnio im je kako zapravo funkcioniše jedan klub, marketing, kao i organizaciju domaćih i međunarodnih utakmica.

Uz konstantan nadzor svojih mentora, naši  studenti  svake godine dobijaju priliku da u određenim kompanijama naprave prve korake u svom profesionalnom razvoju. Ovi mladi ljudi svojim idejama i novim pristupom poslovanju doprinose kompaniji, dok sami od iskusnijih kolega usvajaju dragocene savete za dalji razvoj karijere

-Program  prakse, koji se pokazao kao uspešan način za angažovanje studenata, je jedan od najefikasnijih načina uvođenja studenata u poslove koji  nam predstoje. Optimalan period adaptacije i podrška kvalitetnih mentora učinili su me spremnijim i sigurnijim za svoj prvi posao. Ohrabrio bih sve studente da se prijave na sledeće prakse i daju sebi šansu da steknu nova iskustva-istakao je student Žan Cvetko.