office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Predavanje Nine Radulović “Oslobađanje straha od javnog nastupa” u MBS-u

U sredu 24.01.2018. godine u organizaciji Visoke škole modernog biznisa u Beogradu, održano je predavanje pod nazivom “Oslobađanje straha od javnog nastupa”. Predavanje je održala jedno od najeminentnijih TV lica u Srbiji, Nina Radulović.

Predavanje je održano na zadovoljstvo studenata i profesora MBS –a, kao i brojnih gostiju, među kojima su bili vaterpolisti Crvene Zvezde. U duhu predavanja, vaterpolisti su nam priznali da često imaju veću tremu pred televizijskim kamerama, nego kada igraju u bazenu sa najjačim protivnicima.

Nina Radulović je tokom predavanja publici otkrila odakle najčešće potiču strahovi kod ljudi, u različitim situacijama kao i na koje načine da se sa njima bore. Savladavanje straha od javnog nastupa nije jednostavan proces. Međutim, kao što je publika imala prilike da čuje, uz upornost i vežbu raste samopouzdanje, pojavljuju se nove šanse za uspeh i vremenom javni nastup postaje rutina u zoni komfora i proces u kome se uživa.

Nakon održanog predavanja, publika je ostala u sali Visoke škole modernog biznisa, kako bi iskoristila priliku da uživo razgovara sa predavačem Ninom Radulović i razmeni stavove po pitanju javnog nastupa.

1 Response

Leave a Reply