Uspešno završen seminar „Kako da preduzetnici smanje svoje poreske dažbine“
19.12.2017.
Treća međunarodna naučnostručna i biznis konferencija LIMEN 2017
20.12.2017.

Održan seminar pod nazivom: „Angažovani nastavnik – savremena didaktička rešenja sticanja kompetencija u stručnom obrazovanju“

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da je u petak 15. decembra 2017. godine, uspešno održan jednodnevni seminar pod nazivom  „Angažovani nastavnik – savremena didaktička rešenja sticanja kompetencija u stručnom obrazovanju“, namenjen profesorima srednjih škola.

Zainteresovanost za pohađanje ovog seminara je bila izuzetno velika i tim povodom bismo želeli da se zahvalimo svim učesnicima i prijavljenim polaznicima.

Seminar je održan u organizaciji Visoke škole modernog biznisa i Centra za obrazovno liderstvo. Predavanja su održana u prostorijama Visoke škole modernog biznisa na adresi Terazije 27, IV sprat, Beograd.

Profesori i polaznici kursa, u pauzama između predavanja, imali su priliku da razmene mišljenja i stavove o obrazovanju i obrazovnom procesu i da u prijatnoj atmosferi Visoke škole modernog biznisa unaprede svoje veštine i znanja.

Seminar je bio besplatan za polaznike i akreditovan od strane Centra za obrazovno liderstvo.

Svi polaznici su dobili sertifikat.

Zahvaljujemo se svim učesnicima ovog jednodnevnog seminara uz želju da se zbog velikog interesovanja u budućem periodu organizuje sličan događaj.