Upis na master akademske studije

Menadžment u uslužnom biznisu

Borba za opstanak kompanija na tržištu jača je i okrutnija nego ikad. Iza svake uspešne kompanije stoji jak sektor usluga, zapravo sposoban menadžment usluga. "Najveći igrači" su kupci, klijenti koji odlučuju o sudbini biznisa. Ako firma zadovolji njihove raznolike potrebe na najbolji mogući način - eto njoj zarade. Dobila je borbu, ali rat za tržišni uspeh se nastavlja.
MBS bitno je čiju diplomu imaš

Zato hrabro "stani na crtu" i bori se za dobar glas i dug život kompanije koja te bude zaposlila.

Visoka škola modernog biznisa (MBS) i ove školske 2017/18 godine otvara upis na master akademske studije i osposobljava 50 eksperata, top menadžera uslužnog biznisa.

Osposobi se za odlučnog menadžera uslužnog biznisa

Master program menadžmenta usluga traje 2 godine i nosi 120 ESPB. Po njegovom završetku stičeš naziv master menadžer. Nudimo ti školovanje na srpskom, ali i master studije na engleskom jeziku.

Master studije za menadžera uslužnog biznisa daće ti izvrsno znanje o marketingu, poslovanju i tehnologijama za obezbeđivanje kvalitetnih usluga. Cilj je da te osposobimo da, odmah po završetku školovanja, postaneš uspešni menadžer u najrazličitijim kompanijama iz oblasti uslužnog sektora. Ili nastaviš doktorske studije kod nas ili u inostranstvu.

Više informacija o strukturi master programa i mogućnostima zaposlenja možeš pročitati na strani menadžment u uslužnom biznisu.

Obogati svoje veštine. Postani kvalitetan menadžer uslužnog biznisaPrijavi se upravo sada

Ko može da upiše master akademske studije uslužnog biznisa?

U prvu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili osnovne akademske studije u trogodišnjem trajanju, odnosno stekli 180 ESPB iz oblasti ekonomije, biznisa i menadžmenta.

U drugu godinu master akademskih studija mogu se upisati:

• kandidati koji su završili iste ili srodne osnovne akademske studije u četvorogodišnjem trajanju, odnosno stekli 240 ESPB .

Ostali kandidati, koji ne ispunjavaju gore navedene uslove, mogu upisati prvu, odnosno drugu godinu master studija, ukoliko prethodno polože diferencijalne ispite iz predmeta predviđenih Statutom Škole.

Saznaj sve o potrebnoj dokumentaciji za upis.

Izaberi MBS - jer mnogo više dobijaš nego što ulažeš

• Uvek si u centru pažnje, jer radimo u malim grupama i profesori su ti potpuno posvećeni

• Nalazimo se na atraktivnoj lokaciji (Terazije 27) – lako smo dostupni iz svih delova grada i okruženi zanimljivim sadržajem

• Za pomoć i konsultacije profesore uvek možeš pitati – uživo, telefonom, mejlom, radnim danima i vikendom

• Ovo dobijaš BESPLATNO: materijale za učenje u elektronskom formatu, pohađanje dodatnih kurseva, korišćenje velikog sadržaja biblioteke

Obezbeđujemo ti praksu tokom studija u domaćim i stranim kompanijama, ali i učešće u različitim marketinškim kampanjama i projektima

• Pružamo ti podršku u pronalaženju posla tokom i nakon studija

I konačno, saznaj sve o školarini i načinima prijave

Ne pravi kompromise! Moguće je dobiti kvalitetno obrazovanje i priznatu diplomu svuda u Evropi bez prevelikog opterećenja budžeta. Pročitaj sve o sjajnim finansijskim pogodnostima koje dajemo našim studentima na strani školarine i stipendije.

Evo kako možeš da se prijaviš

Na kraju, ostalo je samo da se prijaviš i postaneš deo menadžerske elite.

Pozovi 011/4120 700, 063/353 366 ili jednostavno popuni PRIJAVNI FORMULAR u nastavku.

Ime i prezime

Datum rođenja

Telefon

E-mail adresa (obavezno)

Kako ste saznali za nas?
Putem Facebook-aPutem Twitter-aPutem Google-aPutem flajera ili plakataPutem promocije u školiPutem preporuke

Mesto rođenja

Završen fakultet

Godina završetka fakulteta

Broj stečenih ESPB