office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

Upis u školskoj 2019/20.

BIRAJTE PRAVE VREDNOSTI!

Steknite znanje i visoke akademske kvalifikacije - studirajte
na Visokoj školi modernog biznisa

Završili ste srednju školu i niste sigurni kako da dođete do dobro plaćenih poslova koji od vas zahtevaju znanje i akademske kvalifikacije?

Takođe, zaposleni ste ali na poslu nemate mogućnosti da pokažete svoje potencijale, a istovremeno ste nezadovoljni svojom zaradom? Jednostavno, želite da se uklopite u savremene poslovne trendove i steknete konkurentnost na savremenom tržištu rada?

Ako je ovo deo vaše svakodnevnice, onda je Visoka škola modernog biznisa mesto za vas.

Zašto MBS?

Poslovna informatika, Organizaciona bezbednost, Poslovni menadžment i Marketing menadžment su moduli koje možete da studirate na MBS-u. Oni vas pripremaju za izazovna i dobro plaćena zanimanja. Na primer, stručnjaci iz oblasti računarskog programiranja i konsultantskih delatnosti sa prosečnom mesečnom zaradom od 1500 evra najplaćeniji su u Srbiji. Stručnjaci iz oblasti reklamiranja i istraživanja tržišta – osnovnih aktivnosti marketinga – sa prosečnom mesečnom zaradom od 1000 evra treći su najplaćeniji radnici u Srbiji. Zbog toga, ne gubite vreme i pridružite nam se!!!

Studijski programi na MBS-u definisani su po uzoru na aktuelne evropske standarde u visokoškolskom obrazovanju. Diploma koju steknete priznata je ne samo u zemlji, već i u inostranstvu. Završetkom osnovnih akademskih studija kod nas, stičete mogućnost da nastavite master studije, kako kod nas, tako i na drugim visokoškolskim ustanovama.

PREDNOSTI ZA VAS:


  • MBS ima savremeno opremljene slušaonice i opremu neophodnu za kvalitetno izvođenje svih oblika nastave.
  • Naša poslovna filozofija stavlja studente u centar: jačanje motivacije za učenjem, usvajanje stručnih i praktičnih znanja, razvijanje veština i kompetencija, učešće studenata u brojnim promotivnim aktivnostima kao što su konferencije, seminari, predavanja i slično.
  • Omogućene su vam stručne prakse u kompanijama čiji se broj konstantno uvećava. Rešavanjem stvarnih problema u praksi bićete potpuno pripremljeni za izazove koji vas očekuju na tržištu rada.
  • Profesori koji su posvećeni studentima, vama prilagođeni termini predavanja i vežbi, kursevi informatike i škole stranih jezika koje organizuje naš fakultet, bogata i savremena biblioteka sa izvorima elektronskih i štampanih izdanja literature, samo su neke od mogućnosti koje vas čekaju kod nas.

BEZ DILEME:


Ukoliko upišete studije u predroku, pruža Vam se prilika da pohađate besplatan kurs iz oblasti Web dizajna. Pored toga, ukoliko se odmah prijavite, možete da ostvarite popust prilikom upisa.

Ne postoji ništa važnije od znanja, niti ima resursa koji je vredniji od znanja. Zato je škola važna, a akademska institucija, fakultet, stub jednog društva, njegova šansa, nada i snaga.

Uspešni biraju kvalitet. Mnogi poslovni ljudi i proslavljeni sportisti već su izabrali MBS.

Svaka odluka doneta u pravom trenutku vam daje prednost da napredujete u svim životnim situacijama. Stoga, nemojte da čekate. Naša vrata su vam širom otvorena.