Osnovne akademske studije

Menadžment poslovne informatike

Voliš da radiš sa računarima?

Postani IT menadžer – najtraženiji stručnjak danas

Šta je ono što osigurava da poslovanje jedne firme, bez obzira na veličinu i delatnost kojom se bavi, teče glatko i sigurno? Ukoliko niste znali, u pitanju je dobra podrška IT menadžera. Naime, računari su danas prisutni u svakoj industrijskoj ili uslužnoj grani i bez njih je postalo nemoguće voditi bilo koji posao. Zato je od presudnog značaja za svaku kompaniju da poseduje eksperte koji, brzo i lako, mogu otkloniti ili predvideti svaki kvar ili zastoj koji firmu mogu skupo koštati.

IT menadžer upravlja čitavim IT sektorom, sve vreme se vodeći poslovnim i idejnim principima kompanije. Njegov posao je da proceni isplativost ulaganja, upravlja troškovima, zaposlenima i radom programera, dizajnera, marketing stručnjaka i osobama koje kompaniju zastupaju u javnosti. Dakle, na njemu je ogromna odgovornost i zato je vrednost dobrog IT menadžera za jednu firmu neprocenjiva.

 

Iskaži svoj poslovni duh

Menadžment poslovne informatikeKako da postaneš stručnjak za IT menadžment? Lako. Sve što je potrebno jeste upis na modul Menadžment poslovne informatike škole MBS. Poslovna informatika je disciplina koja kombinuje poslovnu administraciju i informatiku. Zato vam ovaj modul omogućava da spoznate ulogu informacionih tehnologija u izazovnim i novim poslovnim modelima u okviru bilo koje kompanije, što će vas učiniti izuzetno traženim stručnjakom.

Tokom studija steći ćete sva potrebna znanja o prirodi elektronskog poslovanja i komuniciranja što će vam omogućiti da pomerate granice u poslovanju i pronalazite rešenja u svakoj situaciji.

Postoji veliki izbor mogućnosti za zapošljavanje poslovnih informatičara, od samog IT sektora, preko proizvodnih industrijskih grana, bankarskih i osiguravajućih institucija, do uslužnih provajdera i menadžerskih konsultantskih firmi. Prijavite se.


Struktura studijskog programa