Osnovne akademske studije

Menadžment organizacione bezbednosti

Prava karijera za pronicljive i ambiciozne ljude od poverenja

Postanite stručnjak za prepoznavanje krizne situacije u kompanijama

Verovali ili ne, u današnjem poslovnom svetu čak i velike kompanije mogu, preko noći krenuti putem neuspeha. Jedan od glavnih uzroka propadanja kompanija je narušena korporativna bezbednost. Zato se efikasan sistem organizacione bezbednosti nametnuo kao prirodna potreba koja štiti poslovanje od rizika, formira osnovu za donošenje važnih poslovnih odluka, garantuje proveru poslovnih partnera i onemogućava oticanje poverljivih informacija.

Ovakve stručnjake kompanije neprekidno traže i spremne su da ih dobro plate i nagrade za njihov rad. Zašto baš vi ne biste postali jedan od najtraženijih stručnjaka?

 

Upravljajte poslovnim tajnama

Menadžment organizacione bezbednostiModul “Menadžment organizacione bezbednosti” pruža vam mogućnost da ovladate specifičnim znanjima i veštinama neophodnim za uspešno upravljanje poslovnim informacijama i poslovnim tajnama, kao i znanjima potrebnim za korišćenje i sprečavanje zloupotreba novih tehnologija.

Studenti će biti sposobni da sistem bezbednosti prilagođava novim okolnostima koje su sastavni deo razvojne strategije korporacija.

Ovaj program, koji među prvima u Srbiji uvodi Visoka škola modernog biznisa, razvija kod studenata razumevanje globalnih i domaćih bezbednosnih pretnji i tako ih kvalifikuje za karijere javne bezbednosti i korporativne sigurnosti.

Postanite i vi osoba od poverenja i ekspert kome se svaka uspešna kompanija obraća za savet. Budite stručnjak za organizacionu bezbednost. Prijavite se.

 

Struktura studijskog programa