office@mbs.edu.rs    +381 63 353 366            

5 razloga zašto treba da upišeš Visoku školu modernog biznisa

Završio/la si srednju školu i nisi sigurn/a kako da dođeš do visoko plaćenih poslova koji od tebe zahtevaju visoke stručne i akademske kvalifikacije. Takođe, zaposlen/a si, ali na poslu nemaš prostora da realizuješ sopstvene kreativne potencijale, a i zarada je neadekvatna. Jednostavno, želiš da se uklopiš u savremene poslovne trendove i stekneš konkurentnost na savremenom tržištu rada. Ako nešto od ovoga važi i u tvom slučaju, onda je Visoka škola modernog biznisa mesto za tebe.

Da bi prethodnu priču pojačali konkretnim argumentima, u nastavku ćemo navesti 5 glavnih razloga zbog kojih je mudro upisati Visoku školu modernog biznisa.

 

  1. Visoka škola modernog biznisa te priprema za visoko plaćene poslove. Pozicije za koje obučavamo kadrove su izuzetno dobro plaćene. Na primer, statistički podaci pokazuju da su stručnjaci iz oblasti računarskog programiranja i konsultantskih delatnosti – inače glavnih aktivnosti poslovne informatike – sa prosečnom mesečnom zaradom od 176.335 dinara najplaćeniji u Srbiji. Takođe, stručnjaci iz oblasti reklamiranja i istraživanja trižišta – glavnih oblasti marketinga – sa prosečnom mesečnom zaradom od 131.447 dinara su treći najplaćeniji u Srbiji (iznad njih su samo IT stručnjaci i piloti). Prosečna neto zarada na poziciji Menadžera poslovne grupacije je 117.820 dinara. To su samo prosečne zarade, a u boljim kompanijama su one i znatno više. Na kraju, sve su to zanimanja koja nudi Visoka škola modernog biznisa.

2. Visoka škola modernog biznisa ti nudi lak nastavak školovanja u inostranstvu. Ona ima savremene akreditovane studijske programe koji su koncipirani u skladu sa evropskim standardima i zbog toga su priznati u čitavom svetu. Samim time je lako nastaviti školovanje u inostranstvu na prestižnim visokoškolskim ustanovama.

3. Visoka škola modernog biznisa nudi specijalizovane kurseve, učešće na projektima i poslovnu praksu koji će ti olakšati zaposlenje. Ona je osnovala Centar za razvoj projekata koji studentima nudi mogućnost da steknu praktična znanja i da ih primene na poslovnoj praksi ili u izradi projekata koje Visoka škola modernog biznisa radi za domaće i strane kompanije, lokalne samouprave, javna i javno komunalna preduzeća, itd.

4. Visoka škola modernog biznisa nudi fleksibilno vreme studiranja i snimljena predavanja koja možete pratiti iz udobnosti Vašeg doma. Studiranje na Visokoj školi modernog biznisa omogućava praktično samostalno kreiranje svojih poslovnih studija, u skladu sa individualnim potrebama i obavezama. Predavanja i vežbe se prilagođavaju obavezama studenata, a online nastavni materijali omogućavaju studiranje iz udobnosti sopstvenog doma.

5. Visoka škola modernog biznisa nudi savremeni koncept studiranja. Nastava se odvija u malim grupama i uz korišćenje savremenih metoda i opreme. Promovisanje interakcije između nastavnika i studenata, kao i među samim studentima, jedna je od ideja vodilja u našem obrazovnom procesu. To doprinosi razvoju kreativnosti i individualnosti studenata, što ih čini konkurentnijima na tržištu rada i sposobnijima da pokrenu i vode sopstveni biznis.

Visoka škola modernog biznisa vam nudi lak način da dođete do potrebnih znanja, uz veoma bogat studentski društveni život koji uključuje učešće na različitim studentskim okupljanjima i događajima. Sve što treba da uradite je da se upišete, a naša briga je da vas adekvatno pripremimo za savremeni poslovni svet.

Autor: doc. dr Mladen R. Perić
nastavnik na Visokoj školi modernog biznisa.

Ako si identifikovao/la da ti je potrebno dodatno obrazovanje i usavršavanje, upiši Visoku školu modernog biznisa i studiraj u Beogradu po najsavremenijim studijskim programima.

Leave a Reply